+387 30 718 580 info@sofamm.ba

500c.jpg

Fiat 500c

STIL JE STVAR KARAKTERA. ILI GA IMATE ILI GA NEMATE.

I LEGENDE RASTU.

I mijenjaju se. Kao novi 500C: uvijek najviše cool, sada je ponovo rođen još originalniji i sunčaniji nego ikada prije.

PRIVLAČNO BEZOBRAZNA SORTA

Nasmijano lice modela 500 dobilo je još više vragolasti izraz. Prednji kraj više namiguje zahvaljujući novim letvicama, poznatim brčićima i braniku koji zaokružuje trodimenzionalnu rešetku. Još atraktivniji, još pozitivniji, još više 500. Nova poli-eliptična prednja svjetla komuniciraju i kao da namiguju tami. Dok su nova dnevna pozicijska svjetla s LED tehnologijom inspirirana s nulom u logotipu 500, te tijekom noći odmah postaju prepoznatljivi dio ovog automobila.

NEPOGREŠIVE LINIJE

Nepogrešivi profil modela 500 se ne mijenja, ali je dobio novi karakter zahvaljujući dvama novim dizajnima aluminijskih naplataka, 15″ svijetlo sivi i 16″ mat crni s oblikom dijamanta. Dizajn novog modela 500 unaprijeđen je s dvije nove boje karoserije: jako modernom i sunčanom pastel Corallo crvenom, te profinjenom i elegantnom Burgundy Aida metalik.

NJEGOVA TRENDI STRANA

Straga, silueta novog modela 500C uključuje inovativni pomični krov s uglađenim električkim upravljanjem, te uključuje stakleni stražnji prozor, treće stop svjetlo i spojler. Ovaj dizajnerski detalj dostupan je u tri tona boje: bjelokost, crvenoj i crnoj.

Na novom modelu ističu se novi dizajnerski elementi, kao što je nova kromirana traka koja ističe stražnji branik, koji uključuje svjetla za maglu i vožnju u nazad. Ili kao novi sklop stražnjih svjetala koji integrira stop svjetla, svjetla za vožnju u nazad i pokazivače smjera, te koji zaokružuje karoseriju.

Neobično i smjelo rješenje, koje ističe kapacitet modela 500 da se kreće u smjeru inovacija bez da izgubi svoj trajni, prepoznatljivi duh.

SAVRŠENSTVO NIJE DODATAK

Dizajn prednje ploče u potpunosti je revidiran kako bi harmonično uklopio nove tehnologije. Kromirani elementi i više zaokruženi dizajn kontrola jako su privlačni.

Ali novi 500C nije samo lijep, nego je i funkcionalan i sada uključuje novi praktični pretinac ispred suvozača, te novi središnji tunel s USB/audio priključkom i veću ladicu držača za čaše.

SVE JE POD KONTROLOM

Novi upravljač specijalnog dizajna ukrašen je kromiranim elementima.

Inovativni 7″ TFT digitalni zaslon omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, kao što je prikaz brzine vožnje, broja okretaja motora, temperature i indikatora promjene stupnjeva, koji sugerira najbolji trenutak za promjenu stupnjeva, kao i prikaz putnog računala, koje vam omogućuje prikaz prijeđene udaljenosti, trenutne potrošnje goriva, domet s preostalom količinom goriva, itd.

Provjerite dostupnost svog omiljenog modela na +387 30 718 580 ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOFA MM d.o.o.

Poslovni centar 96-2, 72250 Vitez,

Bosna i Hercegovina

E-mail: info@sofamm.ba

Informacije +387 30 718 580

Putnički program +387 30 718 581

Teretni program +387 30 711 943

Servis +387 30 718 587

PON-PET: 08:00-16:30 SUB: 08:00-14:00

SOFA MM

Poduzeće SOFA MM d.o.o. osnovano je 1995. godine u Vitezu sa namjerom da na viteško tržište plasira auto dijelove renomiranih svjetskih proizvođača po prihvatljivim cijenama. Počeli smo kao mala trgovina da bismo u međuvremenu narasli u jednu od vodećih trgovina rezervih dijelova za mala i teretna vozila na području Središnje Bosne. Sa ponosom možemo reći da danas poslujemo na 6500 m2 korisnog prostora, koji se nalazi na PC-96, te da našim kupcima možemo ponuditi preko 100.000 različitih artikala...

Pronađite nas na karti
Sva prava pridržana